Šolski sklad Glasbene šole Grosuplje

Spoštovani starši,

za nami je zelo uspešno leto. Šolski sklad GŠ Grosuplje je z vašo podporo ugodil vsem prošnjam za pomoč pri razvoju mladih glasbenikov!

Za posebej nadarjene smo sofinancirali seminarje in poletne šole ter tekmovalcem dodatnih tekmovanj povrnili kotizacije. Prišlo je do dopolnitve zakonske osnove za naše delovanje in odslej lahko podpiramo tudi socialno ogrožene.

Tudi v bodoče želimo skrbeti za dodatne potrebe posameznih učencev, oddelkov in sestavov s sofinanciranjem udeležb na dejavnostih ter z nakupom opreme ali storitev, potrebnih za pouk in razvoj nadobudnih mladih glasbenikov. Vljudno vas vabimo, da nam pri tem še naprej pomagate z donacijami v naš šolski sklad.

Na povezavi (QR koda) najdete predizpolnjeno položnico, znesek lahko prilagodite po želji. Dodajamo še podatke za ročni vnos plačila.

Koda namena: OTHR
Namen plačila: ŠOLSKI SKLAD GŠG
Prejemnik: Glasbena šola Grosuplje, Partizanska cesta 5, 1290 Grosuplje
IBAN:
REFERENCA: SI00 730000

Vsak prispevek zelo cenimo in bo uporabljen v skladu z osnovnim namenom sklada (več na https://gsg.si/o_soli.php#o-soli-dokumenti-anchor Za UOŠS GŠ Grosuplje).

Hvala!

Z veseljem še naznanjamo, da smo z letom 2022 vpisani v razvid za namenitev dela dohodnine. Ob oddaji dohodninske napovedi vnesete:

GLASBENA ŠOLA GROSUPLJE,
PARTIZANSKA CESTA 5,
1290 GROSUPLJE,
davčna številka 70428972

S tem nam lahko brez dodatnih stroškov zelo pomagate!


Nazaj na vrh strani