Ob začetku šolskega leta

Nazaj

Spoštovani starši!

Veseli nas, da je novo šolsko leto pred vrati in lahko otrokom v živo ponudimo nove priložnosti za glasbeno ustvarjanje. Letošnje leto začenjamo z zanosom, s pričakovanji ter polni upanja in optimizma, da bodo vrata skozi celotno šolsko leto odprta. Iskreno si želimo, da bi pouk potekal v glasbeni šoli, kar bo našim učencem dalo priložnost tudi za druženje, predvidene nastope in tekmovanja ter jim omogočilo izpolnjujoče in sproščeno doživetje, ki ga nudi glasbeno izobraževanje. V Glasbeni šoli Grosuplje se bomo v sodelovanju z vami potrudili, da zagotovimo prijetno in kakovostno izkušnjo primarnega glasbenega izobraževanja ter varno okolje za vse naše učence.

Okoliščine so še vedno nepredvidljive, zato smo primorani še toliko bolj skrbeti za zdravje nas in naših najbližjih. V prihajajočem šolskem letu bomo več pozornosti namenili obveščanju o vseh aktualnih dogodkih in spremembah. Ob tem vas prosimo za razumevanje in dosledno upoštevanje navodil, saj bomo le tako lahko poskrbeli za dobro počutje vseh in odprtost šole skozi celotno šolsko leto.

Glasbena šola Grosuplje je prostor učenja in podpore, a tudi prostor zabave, sprostitve in medsebojnega spoštovanja. Verjamemo, da bo tako ostalo, ne glede na izzive in zunanje okoliščine.  Želimo vam ustvarjalno, sproščeno in uspešno šolsko leto!

S prijaznimi pozdravi,

Dean T. Zavašnik, 
ravnatelj Glasbene šole Grosuplje

Nazaj na vrh strani