10. 9. 2021
Spoštovani!
Vse novice (26)

V skladu z Odlokom Vlade RS o načinu izpolnjevanja pogoja PCT za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 – področje vzgoje in izobraževanja ter športa (https://www.uradni-list.si/_pdf/2021/Ur/u2021149.pdf) in s prejetim dopisom Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport z dne 4. 9. 2021 na podlagi Sklepa ministrice za izobraževanje, znanost in šport o izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela (zaenkrat po modelu B, glej: https://www.zrss.si/digitalnaknjiznica/Modeli%20in%20priporocila_2021_22/) vam glede obiskovanja pouka in prireditev na naši glasbeni šoli sporočamo:

  • Pogoja PCT ni potrebno izpolnjevati osebam, ki so mlajše od 15 let ter osebam, ki pripeljejo ali odpeljejo učenca v glasbeno šolo do vključno 2. razreda.
  • Uporaba zaščitne maske je po odloku obvezna pri gibanju in zadrževanju v vseh zaprtih javnih krajih oziroma prostorih, ni pa obvezna za učence glasbene šole do vključno 2. razreda ter učence glasbene šole pri pouku pihal, trobil, petja, plesne pripravnice, sodobnega plesa in baleta.
  • Ob vstopu v zaprt javni kraj oziroma prostor je obvezno razkuževanje rok ter redno prezračevanje zaprtih prostorov.

Pouk na naši glasbeni šoli bo potekal glede na trenutne epidemiološke razmere. Izvajali bomo ukrepe, ki so skladni s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (https://www.nijz.si/sl).

O morebitnih spremembah boste pravočasno obveščeni.